Var med i Liv i Sveriges nya digitala berättarkafé! Här hakar den ena berättelsen efter den andra i de tidigare – precis som på ett muntligt berättarkafé med fysisk närvaro.

Läs de som redan nu är publicerade – säkert kommer du att tänka på något som du själv varit med om och kanske får du lust att berätta. Här har du chansen. Du får associera precis som du vill och till vilken av de föregående texterna som helst. Du får skriva kortkort eller lite längre (dock max en A4-sida, 14 p, 1,15 radavstånd). Börja din text med att presentera dig själv med namn och bostadsort.

Onsdag 2 december är sista datum för nästa inslag i berättarväven. Då lägger vi till en eller flera av de då nyinkomna berättelserna och publicerar på vår hemsida där hela världen kan ta del. Kanske finns just din bland dem. Man får vara med flera gånger, men inte i på varandra följande omgångar.

Mejla ditt bidrag till: info@livisverige.org. Skriv ”Berättarväv” på ämnesraden.

Berättarväven, så långt den nu kommit, ligger på vår hemsida, www.livisverige.org. Öppna, läs och inspireras.

Välkommen att delta!

Redaktionsgruppen

070-542 4207