Liv i Sverige - logo

Och så tog sommaren slut. Bra, tycker någon. Trist, tänker andra. Vad man än anser så är konstaterandet ett faktum och dessutom temat för vår nästa skrivartävling. Det får tolkas fritt och vilken sommar du väljer att berätta om väljer du själv. Likaså vilken form du vill ge din text, prosa eller poesi. Kanske rent av en dialog, eller varför inte en sång?
Ditt bidrag får vara högst en A4-sida långt, om du skriver för hand kan du räkna med det dubbla omfånget. 12 p teckenstorlek, radavstånd 1,5, normalstora marginaler.
Vi vill inte veta vem du är när vi läser din text. Därför får du inte ange ditt riktiga namn utan måste använda pseudonym.
Lägg din text i ett kuvert och adressera till: Liv i Sverige, Stefan Estby, Katrinebergsbacken 20, 117 61 Stockholm. I kuvertet lägger du också ett mindre kuvert och i det stoppar du en lapp där du avslöjar vem du är och var vi kan nå dig. Om du, liksom vi, föredrar att skicka digitalt så mejlar du i stället din text som bifogad fil till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Men i textformat, inte som pdf! I ett annat mejl till honom bifogar du ett dokument där du berättar vem som döljer sig bakom den pseudonym som du har använt dig av.

Senast den 9 oktober, då det här årets sommar börjar förblekna, vill vi ha din text. Tre vinnare brukar vi utse. De får en bok var och blir publicerade i tidningen.
Lycka till. Vi ser fram emot att få läsa just ditt bidrag.

Bli Medlem

Ansök om medlemskap i Liv i Sverige!

 

Medlemskap i Liv i Sverige kostar 200 kr/år och ger dig möjlighet att få ditt manus läst av en professionell lektör, fyra nummer av medlemstidningen och rabatt på våra böcker.

Kontakta oss

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
Skriv till styrelsens medlemmar enligt formeln:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
obs: inga å, ä, ö
Liv i Sverige, c/o Ingrid Sjökvist
Västra Kanalgatan 23
151 71 Södertälje
070-542 42 07
plusgiro: 334396-9
org. nr. 802010-5139

Kalender