Liv i Sverige - logo

Snart är vintermörkret här och det är dags att plocka fram skrivlusten. Varför inte ge den en knuff i rätt riktning och delta i vår inspirationsdag? Lördagen den 21 oktober kl 11.30 – ca 22. Adress: Katrinebergsbacken nr 34 i Stockholm, alldeles intill Liljeholmens T-banestation.

Under dagen får du prova på olika sätt att berätta självbiografiskt:
Berätta muntligt. Med Pelle Olsson
Berätta med poesi. Med Sonia Sigvardsson
Skriv ditt liv. Med Ingrid Sjökvist
Krönikor och annat journalistiskt. Med Torbjörn Berggren.

Dessutom framför Max Nilén sin egen dramatiserade självbiografiska pjäs.
Ingrid Sillén avslöjar om vad som rör sig i huvudet på en förläggare och Doris Sundberg minns hur det var för henne att få sin bok (Bye bye, bondbönan) utgiven.
Vi hinner fika och käka middag, till och med med en ”öppen scen” där den som vill får läsa för publik, frampå kvällskvisten.

Kostnad: 600 kronor, betalas till föreningens plusgirokonto: 334396-9 senast den 6 oktober. Inbetalningen gäller som anmälan, som är bindande. Vid inställt arrangemang återbetalas avgiften. Först till kvarn gäller, vi har plats för max 30 deltagare. Glöm inte namn och kontaktuppgifter på inbetalningen. I priset ingår programmet, fika och middag. Måltidsdryck, utöver vatten, finns att köpa till självkostnadspris.
Ta med papper och penna! Hör av dig om du undrar något: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 070-542 4207.

Välkomna till en fullmatad inspirationsdag!
Liv i Sverige

Bli Medlem

Ansök om medlemskap i Liv i Sverige!

 

Medlemskap i Liv i Sverige kostar 200 kr/år och ger dig möjlighet att få ditt manus läst av en professionell lektör, fyra nummer av medlemstidningen och rabatt på våra böcker.

Kontakta oss

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
Skriv till styrelsens medlemmar enligt formeln:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
obs: inga å, ä, ö
Liv i Sverige, c/o Ingrid Sjökvist
Västra Kanalgatan 23
151 71 Södertälje
070-542 42 07
plusgiro: 334396-9
org. nr. 802010-5139

Kalender