En pryl som du lagt på ett bra ställe men absolut inte kan hitta. En kär vän som inte längre är i livet. Längtan efter att äntligen få komma hem. Skriv till oss och berätta vad just du kommer att tänka på när du hör ordet BORTA: temat för vår nästa skrivartävling! Deadline: 20 juni 2018 Längd: Max en A4-sida. (ca 2500 tecken inkl. blanksteg) 12 p teckenstorlek, 1,5 radavstånd med normala marginaler Skicka till: Liv i Sverige, Stefan Estby, Katrinebergsbacken 20, 117 61 Stockholmeller digitalt som bifogad fil till stefan.estby@livisverige.org Alla insända manus ska vara under pseudonym, men med ditt riktiga namn samt kontaktuppgifter i ett separat kuvert eller mejl. Har du en bild eller illustration (gärna i färg) till din text blir vi extra glada. De tre vinnarna belönas med bokpriser och publiceras i nästkommande nummer. Skicka in just din berättelse idag!