För 35:året! Berättarkafé på Timmermansgården

Timmermansgatan 46-48, Södermalm

Tisdag 29 januari kl.18.30 – 21.00

Fri entré (frivillig kollekt)

Kaffeservering från 18.00

Sveriges äldsta berättarkafé. Alltid mycket folk – och mycket berättelser.

Kom och berätta vad du har varit med om – antingen det är sant eller inte.

Eller sitt bara ner och lyssna.

 Kvällens ordfördelare: Gunnar Thorsell

 Arrangeras av Liv i Sverige www.livisverige.org

I samarbete med ABF Stockholm och Timmermansgården

Berättarkväll på Stadsmuseet den 5 december

Välkomna till  årets sista berättarkväll på Stadsmuseet!Tisdag 5 december kl 17.30 -19.30 Lokal, Källarstugan Inträde 50 kr, medlemmar i Berättarnätet Öst gratis Boka biljett, (även gratisbiljett) i förväg via länken. Det brukar bli fullsatt! Stadsmuseet |...

läs mer

Skriv historia om den 24 oktober

Var med och skriv historia! Den 24 oktober. Lägg datumet på minnet och kom ihåg vad du gjorde och tänkte då. Det vill nämligen Nordiska museet veta. 1973 samlade de in minnen på samma sätt, från en enda dag, från hela svenska folket. Nu är det dags igen. Både...

läs mer

Berättarkaféerna i Göteborg fortsätter

Nytt för i höst är att Kyrkbyns bibliotek i Lundby tillkommit. Som vanligt ingen avgift eller föranmälan. Arrangören bjuder på fika. Ordfördelare Rolf Sossna. Torsdag 19 oktober. Kyrkbyns bibliotek kl 17 - 19. Tisdag 24 oktober. Kulturhuset Kåken kl 18 - 20. Torsdag 7...

läs mer