För 35:året! Berättarkafé på Timmermansgården

Timmermansgatan 46-48, Södermalm

Tisdag 29 januari kl.18.30 – 21.00

Fri entré (frivillig kollekt)

Kaffeservering från 18.00

Sveriges äldsta berättarkafé. Alltid mycket folk – och mycket berättelser.

Kom och berätta vad du har varit med om – antingen det är sant eller inte.

Eller sitt bara ner och lyssna.

 Kvällens ordfördelare: Gunnar Thorsell

 Arrangeras av Liv i Sverige www.livisverige.org

I samarbete med ABF Stockholm och Timmermansgården

Liv i Sveriges berättarkaféer 2022

Kom till TIMMERMANSGÅRDEN och berätta din egen historia; barndomsminnen, kärlek, misstag, sorger, äventyr. På ett berättarkafé får alla som vill komma till tals. Eller kom bara för att lyssna. Timmermansgatan 46-48. Buss 43, 57 och 66. T-bana Mariatorget eller...

läs mer

Release av antologin Biominnen

Plats: Biografen Reflexen, Kärrtorpsplan 14 (Gröna linjen mot Skarpnäck, station Kärrtorp) Dag: Torsdagen den 25 november Tid: 18.00 I pauserna: Vin/öl/alkoholfritt och tilltugg finns att köpa på plats. I boken Biominnen, som ges ut av Migra Förlag i samarbete med...

läs mer

Skrivkurs på Timmermansgården på Södermalm

Den utannonserade seniorskrivkursen ”Skriv Ditt Liv” som startade i oktober visade sig väcka visst intresse. Tolv deltagare i olika åldrar från 55 år och uppåt deltar under hösten med övningar på plats och hemuppgifter. Flera intresserade har hört av sig och vill vara...

läs mer