Kom loss och kom i (berättar)form!

Är ni några i kompisgänget som tycker om att skriva och berätta? Eller bara umgås och ha roligt? Varför inte anmäla er allihop – grannar, arbetskamrater, släktingar – till Liv i Sveriges inspirationsdag, ett garanterat vitaminpiller i vintermörkret. I sällskap om fem betalar den femte personen enbart 300 kronor. Först till kvarn!

 

Berättarkvällar på Stockholms Stadsmuseums gård

Välkommen till berättarkväll på Stadsmuseets gård I sommar är det fri entré till utomhusberättande på Stadsmuseets gård vid tre tillfällen. Tiden är 17.30 -19 12 juni 21 augusti 28 augusti Programledare är Johan Theodorsson.  Berättarkväll på...

läs mer

Trampcykelpriset till Agneta Json Granemalm

Liv i Sveriges hederspris Trampcykeln  delas ut årligen "till de kulturens trampcyklister som ständigt, långt från allfarvägarna, spårar upp människor som har mycket att berätta om sitt liv, sin hemtrakt, om sina drömmar", som det står i beskrivningen. Priset...

läs mer