Kom loss och kom i (berättar)form!

Är ni några i kompisgänget som tycker om att skriva och berätta? Eller bara umgås och ha roligt? Varför inte anmäla er allihop – grannar, arbetskamrater, släktingar – till Liv i Sveriges inspirationsdag, ett garanterat vitaminpiller i vintermörkret. I sällskap om fem betalar den femte personen enbart 300 kronor. Först till kvarn!

 

Berättarstund för kvinnor den 22 februari

Alla som definierar sig som kvinnor är välkomna - medlemmar och intresserade! Var med och skapa en muntlig Berättarstund som är så stämningsfull att berättelserna bara kommer. Vi berättar för varandra utan publik, och vi ger varandra respons. Om du inte är medlem i...

läs mer

Anmäl dig till finska krigsbarnsbokens release

Ett hav emellan – De finska krigens barn berättar. Så heter antologin som vi arbetat med en tid och som ges ut av Ordfront förlag och som nu är klar. En intressant och viktig bok med ett femtiotal röster från finska krigsbarn och deras närstående. Den finns...

läs mer

Berättarkväll på stadsmuseet onsdagen den 7 februari

Nästa berättarkväll på Stadsmuseet är fullbokad Onsdag 7 februari  kl 17.30 -19.30  Lokal, Källarstugan Inträde 50 kr, medlemmar i Berättarnätet Öst gratis  Programledare: Pelle Olsson För att boka kommande  berättarkvällar klicka på denna länk ( 6 mars, 17...

läs mer