Kom loss och kom i (berättar)form!

Är ni några i kompisgänget som tycker om att skriva och berätta? Eller bara umgås och ha roligt? Varför inte anmäla er allihop – grannar, arbetskamrater, släktingar – till Liv i Sveriges inspirationsdag, ett garanterat vitaminpiller i vintermörkret. I sällskap om fem betalar den femte personen enbart 300 kronor. Först till kvarn!

 

Berättarkaféer i Göteborg 2019

Plats: Biblioteket i Kulturhuset Kåken, Kålltorpsgatan 2 (nära Redbergsplatsen), GöteborgTid: Tisdag 24 september kl 17.30–19.30 samt Torsdag 28 november kl 14–16.Ordfördelare: Rolf SossnaKaffeservering: Ja, dom bjuder på enklare förtäringInträde: -...

läs mer

Berättarkafé i Rimbo

Karin Fabréus, en av våra flitigaste berättare på Timmermansgården, startar ett nytt berättarkafé i Rimbo. Det sker på eftermiddagarna på Rimbo bibliotek. Tiden är kl 13-15. Fri entré Premiären sker  3 sept, därefter  1 okt och 5 nov. Alla är välkomna, både tillresta...

läs mer

Västmanlands Författarsällskap

RoseMarie Sjöberg, lokalombud för Liv i Sverige Västmanland informerar om en nystartad förening. Välkommen som medlem i Västmanlands Författarsällskap. Hur blir jag medlem?Om du är intresserad av att vara medlem i sällskapet (det hoppas vi att du är) ber vi dig...

läs mer